Vulcanizare auto

La FRK SERVICE, puteti beneficia de servicii de vulcanizare profesionale, realizate de specialisti calificati si cu experienta.

Pentru a obtine mai multe detalii despre serviciile oferite precum si pentru obtinerea unui pret personalizat in functie de nevoile dumneavoastra, va rugam sa ne contactati folosind formularul de mai jos sau la numarul de telefon afisat.

Servicii de vulcanizare Bucuresti si Ilfov:

  • Demontarea si Montarea anvelopelor.

  • Echilibrarea rotilor

  • Reparatii Jante si Anvelope

Oferim servicii de montare si demontare a anvelopelor.

Montarea si respectiv demontarea anvelopelor este realizata de catre personal calificat, specializat si cu o experienta vasta, personal ce realizaeaza servicii de vulcanizare folosind echipamente si tehnologii ultramoderne.

In cazul in care rotile dumneavoastra a suferit anumite probleme si se simpt trepidatii in rulaj, va stam la dispozitie cu servicii de echilibrare a anvelopelor in  service-ul nostru auto din Bucuresti.

Serviciul de echilibrare roti este un serviciu complementar montarii anvelopelor fiind indicat a fi executat tuturor rotilor indiferent de dispunerea pe axe sau de gradul de uzura a acestora.

Daca ati intampinat probleme in ceea ce priveste starea anvelopelor, service-ul auto FRK SERVICE va sta la dispozitie cu servicii de reparatii anvelope.

Reparatia anvelopelor este asigurata de personal tehnic specializat si experimentat, fiind de o mare importanta in siguranta circulatiei.